post

DJL selectie klaar voor Spanje

In barre weersomstandigheden vond afgelopen weekend het trainingskamp van de DJL in Arnhem plaats. Tijdens dit trainingskamp werd de definitieve wedstrijdselectie bepaald voor de trip naar Madrid, waar zaterdag de ontmoeting met Spanje U19 zal plaatsvinden.

Ondanks of misschien wel dankzij de kou, regen en wind waren de sfeer en inzet goed. Iedereen besefte wat er op het spel stond; De nieuwe start van de DJL. Het smeden van een kernteam dat samen de strijd aan kan.

Er werd niet alleen gewerkt aan het definitieve playbook, maar ook de teambuilding kreeg een prominente plek tijdens de meetings op het sportpark Craneveld, en in het teamhotel in Beekbergen.

Nieuwe vriendschapsbanden werden gevormd, en nieuwe herinneringen gemaakt.

Nadat op zondag de definitieve ‘cut’ bekendgemaakt werd gingen de coaches en de definitieve wedstrijdselectie verder met vooruitkijken naar zaterdag.

Niet alleen werden de jerseys gepast, maar de groep kreeg ook instructie over wat ze allemaal moeten doen en mogen verwachten voor zaterdag. Want zaterdag begint de reis dan echt.

Het team zal zaterdagochtend vroeg verzamelen op Schiphol voor de vlucht naar Madrid, waar een bus klaar zal staan om iedereen naar de accomodatie De Las Rozas te brengen.

En dan zal de eerste interland van dit nieuwe DJL team gespeeld gaan worden.

De mensen die helaas dit keer zijn afgevallen kregen een hart onder de riem gestoken door hun coaches en medespelers, en er werd al weer afgesproken voor de training van 14 oktober, wanneer er opnieuw gestreden en gepresteerd moet gaan worden op weg naar de volgende wedstrijd.

Spannende tijden dus, voor deze jonge spelers, de begeleidende crew en de coaches