post

Dutch Junior Lions niet naar EK in Italië

Football minnend Nederland,

Helaas moeten wij met pijn in ons hart mededelen dat het niet is gelukt onze deelname aan het Europees Kampioenschap voor de Dutch Junior Lions financieel rond te krijgen.

Ondanks alle inspanningen tot op het laatste moment van Management, Fundraisers Team, Coaches, Support Staf, DJL selectie spelers en de AFBN is er te weinig aan financiële middelen binnen gekomen om de hoge kosten van onze deelname te betalen.

Daaropvolgend heeft het AFBN bestuur besloten de deelname van de Dutch Junior Lions aan het EK in Bologna – Italië terug te trekken.

Ondanks dit negatieve nieuws wil ik alles Spelers, Coaches, Support staff en alle hard werkende vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun onzelfzuchtige en tomeloze inzet.

Helaas is dit het einde van deze cyclus van de Dutch Junior Lions en moeten wij afwachten wat de gevolgen zijn van deze zwaar teleurstellende beslissing.

Alle betaalde eigen bijdragen en gelden voor het Camp in Arnhem zijn nog in beheer van de DJL en zullen begin volgende week worden teruggestort. Enkele spelers hebben contant betaald en zij worden verzocht hun bankrekening aan mij bekend te maken, zodat ook deze gelden terug kunnen worden betaald.

We willen iedereen die de Dutch Junior Lions een warm hart aandragen vragen om aanstaande zondag bij de Tulipbowl in Arnhem aanwezig te zijn om afscheid te nemen van elkaar. Draag met trots je DJL gear en laat zien dat wij achter onze prestaties en het Junior Lions team 2019 staan.

Ik wil nogmaals iedereen die heeft bijgedragen aan de Dutch Junior Lions bedanken. Dit team heeft geschiedenis geschreven, het meest succesvolle Dutch Junior Lions team dat ooit bestaan heeft.

Ik ben trots dat ik als jullie Head Coach heb mogen dienen.

Dank jullie wel.

Met sportieve groet,

Wouter van den Boogaard
Head Coach Dutch Junior Lions